PROJECTES D'ASSUMPCIÓ CARRIÓ

Descobreix els projectes de l’estudi d’arquitectura d’Assumpció Carrió. El nostre objectiu és crear edificacions que satisfacin les necessitats i expectatives dels nostres clients, tenint en compte les característiques de l’entorn i el medi ambient.

Cada projecte és únic i es desenvolupa en col·laboració amb els clients, per a entendre les seves necessitats i expectatives. Treballam conjuntament per a definir el programa de necessitats i les característiques determinants de l’entorn que volem potenciar, per a crear espais agradables, sostenibles i que aportin qualitat de vida.

El nostre equip està format per professionals que comparteixen la passió per l’arquitectura i el compromís en l’excel·lència en el disseny. Ens esforçam per aconseguir la màxima qualitat en cada projecte, des de la planificació fins a l’execució.

A la nostra web trobaràs una selecció dels nostres projectes arquitectònics més destacats, i podràs apreciar la nostra visió única i el nostre enfocament professional per a cada obra. Esperam que gaudeixis explorant la nostra web i no dubtis en contactar-nos si tens alguna pregunta o si desitges començar un projecte amb nosaltres.

Arquitectura finca rústica de Mallorca por Arquitecta Assumpció Carrió